Helpompaa hotellielämää S-Card-asiakkaille


8.1.2019

S-Card-kanta-asiakkaat pääsevät nyt ensimmäisenä käyttämään uutta Sokos Hotels –sovellusta. Se tekee matkustamisesta entistä helpompaa. Mobiilisovelluksen avulla huoneen varaukset sekä sisään- ja uloskirjautumiset hoituvat vaivatta. Sillä pääset tarkistamaan luonnollisesti myös omat S-Card-tiedot ja etujen tilanteen.

Sokos Hotels –sovellus tekee matkustamisesta entistä vaivattomampaa. Olethan jo tutustunut sovelluksen uusimpiin ominaisuuksiin? 
 
Sovelluksessa teet varaukset kätevästi kaikkiin Sokos Hotelleihin Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Pääset tarvittaessa lisäämään yrityssopimustunnuksesi mukaan varaukseesi. 
 
Sovelluksesta näet nopeasti varauksesi tiedot, kuten varausnumeron. Tarkistat myös käyttämäsi varauskoodin ja lisäät varauksesi kalenteriisi. Varaustietojesi lisäksi hotellin palveluihin tutustuminen on helppoa. Sovelluksen kautta pääset suoraan hotellin ravintoloiden sivuille, josta varaat kätevästi pöydän hotellin ravintolasta majoituksesi yhteyteen. 
 
Sisään- ja uloskirjautuminen hotelliin ja maksaminen onnistuvat vaivattomasti. Näin nopeutat hotelliin pääsyäsi ja vältät vastaanoton mahdollisen ruuhkan. Maksukorttiesi tietojen tallentaminen on nyt entistä helpompaa.
 
S-Card-etusi ja pisteiden tilanteet tarkistat helposti yhdellä klikkauksella. Pystyt helposti seuraamaan käytössä olevia etujasi. Näet myös sinulle kirjatut ostotapahtumat ja tulevat S-pisteesi. Näin varmistat, että saat aina parhaan hyödyn irti S-Card-jäsenyydestäsi.
 
Voit ladata Sokos Hotels -sovelluksen käyttöösi omasta sovelluskaupastasi. Sovellukseen kirjaudutaan S-tunnuksella. Jos sinulla ei ole vielä S-tunnusta, pääset luomaan sen: täällä.