Fun vibes @Ehta!


29.7.2019

Uniikki ravintola Ehta on:
Aito, Hauska, Erottuva ja Persoonallinen!

Original Sokos Hotel Puijonsarven Ehtassa ruokailu on hauskaa, mutkatonta ja helppoa.

Ehtan listan kärkituotteina ovat kaupungin parhaat Burgerit, joiden pihvit valmistuvat hiiligrillin lämmössä tuoden niihin sopivasti savuista makua. Toinen yhtä vahva kärkituote ovat napolilaiset Pizzat, jotka valmistetaan rakkaudella aidossa italialaisessa pizzauunissa Puijonsarven uudessa keittiössä. Listalta löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, erityisesti vege-/vegaaniannokset ovat nousseet henkilökunnan suosioon.

Beyond meat ”tulevaisuuden proteiini”, eli täysin vegaani ja gluteeniton, lihaa ulkonäöllisesti, maultaan ja koostumukseltaan muistuttava kasviperäinen pihvi löytyy nyt myös vaihtoehtona burgereissa.

Sisustuksesta vastaa Visionary Design Partners Helsinki Oy:n Designer Jaana Ekman. Jaanan kädenjälki on nähtävissä jo aiemmissa Puijonsarven uudistuksissa, kuten hotellin aulassa, upeissa sviiteissä, saunamaailmassa ja kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa.

Jaana kuvailee Ehtan ilmettä: ”Luonto koetaan Ehtassa näyttävien viherseinien ja viherkasveista rakennettujen valaisimien kautta. Halusimme panostaa elämykselliseen kokonaisuuteen, tilan rouheat sementtiseinät, runsaat kasvit, pellava ja aito nahka sekä puu luovat kokonaisuuden, jossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Aitous, rouheus ja rentous kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan kauniissa tilassa. Vintage kalusteet tuovat tilaan lämpöä ja käsityön leimaa. Ainutlaatuinen tila on täynnä mielenkiintoisia pieniä yksityiskohtia ja käsityön leima loistaa vahvana.”

Ehta in town with #funvibes!