Bonuksilla kesälomareissuun


29.5.2018

Tolvasen perheessä on tapana käyttää PeeÄssässä tehdyistä ostoista kertyneet bonusrahat kotimaan kesälomareissuihin.

 

Kun kesäloma koittaa, Kuopion Haminalahdessa asuva Tolvasen perhe pakkautuu autoon ja suunnistaa kohti huvipuistoa. Viime vuonna Mervi ja Harri veivät Elinan (13), Jennan (11), Minjan (8) ja Romeon (5) Särkänniemeen. Tampereella lomaa onkin vietetty useampaan kertaan, joten tänä kesänä vaihdetaan maisemia.

– Lopullisesti ei ole vielä lyöty suunnitelmia lukkoon, mutta lapsilta on toivomuksia tullut Tykkimäestä sekä Powerparkista. Samalla reissulla voitaisiin käydä Tuurissa, Mervi ja Harri suunnittelevat.

 

50-80 euroa kuukaudessa

Lomareissun Tolvaset rahoittavat Bonuksilla, jotka ovat vuoden mittaan kertyneet S-Tilille PeeÄssän palvelujen ahkeran käytön myötä.

– Periaatteenamme on, että jos ei ole ihan tiukkaa paikkaa, bonusrahat säästämme perheen yhteiseen lomaan. Viimeksi S-Tili on tyhjennetty viime kesänä, Mervi kertoo.

Harri silmäilee vieressä S-mobiilia.

– Viime kesän jälkeen S-Tilille on tullut Bonuksia 50-80 euroa kuukaudessa. Kun mukaan lasketaan lisäksi ylijäämänpalautus, meillä on lomarahaa käytössä 700 euron kieppeillä. Vielä emme tiedä tämän vuoden ylijäämänpalautuksen määrää, mutta viime vuonna saimme sitä 239,76 euroa, hän esittelee. 

Sekä Bonus että ylijäämänpalautus ovat riihikuivaa rahaa, jonka voi käyttää vapaasti missä vain.

– Tällainen systeemi on todella hyvä ja kannustaa oikeasti keskittämään ostoja. Ennen vahdin bonusprosenttia tarkasti ja joskus piti käydä kuun vaihtumisen alla varta vasten kaupassa, että prosentti nousi korkeammalle. Nyt rajoja ei ole enää tarpeen seurata, sillä perheen kasvun myötä pääsemme aina täyteen 5 prosentin Bonukseen.

 

Bonukset Pitkälahdesta

Bonusrahaa Tolvasille kertyy pääosin ruokaostoksista ja tankkaamisesta Pitkälahdessa.

– Teemme Pitkälahden S-marketissa käytännössä kaikki ruokaostokset, koska se on niin sopivasti työmatkan varrella. Lisäksi auto tankataan samalla tontilla. Kodin Terrasta haetaan joskus jotain ja silloin tällöin käydään syömässä ABC:llä. Siinäpä se meidän bonustelu taitaa suurimmaksi osaksi olla, Mervi toteaa.