Bona BBQ -ruokarekka tuo kesäravintolan Kuopion Saaristokaupunkiin


28.5.2024

Kuopion torilta tuttu musta ruokarekka ladataan kesäksi Bona BBQ:n antimilla ja ajetaan Keilankannan S-marketin pihaan. Pop-up -ravintola palvelee asiakkaita 14.6. – 10.8. välisen ajan ja on auki maanantaista lauantaihin 11–20 ja sunnuntaina 12–18. Bona BBQ:n instagram-tilillä jaetaan ajankohtaista tietoa kelivarauksesta.

Kokonaisuus kattaa ruokarekkaan suunnitellun Bona BBQ pop-up -ravintolan ja sen yhteyteen pystytetyn 50 hengen terassin. Ruokarekalla on myös anniskeluoikeudet.

Bona BBQ:n erikoisuutena ovat savustetut ja pitkään haudutetut lihat. Ravintolan kotipaikalla Maljalahdessa grillin antimista nautitaan upeissa Kallaveden maisemissa. Pop-up -ravintolassa paikallisista raaka-aineista syntyvät muun muassa herkulliset burgerit ja maistuvat salaatit.

– Ruokarekka oli pandemia-aikana samassa paikassa samalla idealla ja silloin tarjolla oli Amarillon ruokia. Asiakkaiden keskuudessa pop-up -ravintola Saaristokaupungissa oli suuri menestys, kertoo PeeÄssän ravintoloiden ja tapahtumien ryhmäpäällikkö Johanna Kämäräinen.

Saaristokaupungissa on paljon potentiaalia

Saaristokaupungin alue on erittäin suosittu asuinalue, mutta esimerkiksi lähimmät ravintolapalvelut ovat useiden kilometrien päässä.

Ruokarekka on erinomainen tapa tuoda PeeÄssän ravintolapalveluita lähemmäs alueen asukkaita ja herättää keskustelua alueen palveluiden tulevaisuudesta.

– Tulemme tarjoamaan maistuvia ruokailuhetkiä, mutta samalla tavoitteemme on kerätä tietoa siitä, millaisia toiveita ihmisillä on alueen ravintolatarjontaan, Kämäräinen sanoo.

Ruokailun yhteydessä asiakkaille tarjotaan mahdollisuus vastata lyhyeen kyselyyn omalta mobiililaitteellaan, missä voi kertoa omia näkemyksiään siitä, miltä PeeÄssän ravintolatarjonta voisi tulevaisuudessa alueella näyttää.