Arvojen ja lupausten liitto on syntynyt


10.10.2023

Vuosi sitten aloitimme yhteisen matkan asiakasomistajiemme kanssa kohti tavoitettamme. Tavoitteemme on olla Parhaan Elämän Edelläkävijä Savossa. Saimme asiakasomistajiltamme paljon kommentteja mitä parhaan elämän edelläkävijyys edellyttää meiltä ja mitä se asiakasomistajille on.  Matkan aikana sanoitimme arvomme uudelleen. Arvopohjamme on edelleen sama, mutta arvot ovat tiivistyneet sanoihin:

#tunteella #yhdessä #toimeliaasti #ylpeästi

Arvot ovat meille tärkeitä ja ohjaavat toimintaamme. Arvomme ovat nyt myös lupauksemme asiakasomistajille.  Matkan aikana arvot ja lupaukset on sulautuneet yhteen ja ovat muodostaneet liiton. Liitto syntyi yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kysyimme alueemme ihmisiltä mitä arvomme merkitsevät heille asiakkaana. Saimme lähes 3 000 vastausta.

Me peeässäläiset olemme sanoittaneet arvot arjen teoiksi. Työskentelemme tunteella ja haluamme, että hyvä fiilis välittyy meistä asiakkaille. Työskentelemme niin, että voimme olla ylpeitä työstämme ja tekemisestämme sekä asiakasomistajat voivat olla ylpeitä omasta osuuskaupasta. Työskentelemme toimeliaasti varmistaen, että toimipaikka on aina valmiina asiakkaalle. Työskentelemme yhdessä toisiamme auttaen teitä asiakkaita varten.

Aito ystävällisyys ja auttaminen arjen kohtaamisissa on meille kaikille tärkeää. Haluamme, että työ sekä asioiminen meillä on sujuvaa ja turvallista kaikille, emme hyväksy häirintää missään tilanteessa. Teemme työmme ammattitaidolla ja ylläpidämme yhteistyötä hyvällä vuorovaikutuksella.

Kutsumme kaikki pohjoissavolaiset meille 10.10.2023 klo 10 keskustelemaan arvoistamme. Arvokeskustelua käydään jokaisessa toimipaikassamme Pohjois-Savossa.

Tervetuloa!