Aleksi Vuorinne PeeÄssälle majoitus- ja ravitsemiskaupan sekä liikennekaupan toimialajohtajaksi


29.8.2023

Osuuskauppa PeeÄssän uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Aleksi Vuorinne. Aleksi siirtyy PeeÄssälle Etelä-Karjalan Osuuskaupasta, jossa hän toimii tällä hetkellä majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajana.

  • Toimialajohtajan tehtävä kiinnosti laajasti sekä S-ryhmän sisällä että ulkopuolella ja valintaa päästiin tekemään jopa yli 40 potentiaalisen ehdokkaan joukosta. On ilo saada Aleksi vahvistamaan PeeÄssän joukkuetta juuri nyt, kun lähdemme yhteiselle matkalle kohti parhaan elämän edelläkävijyyttä, kertoo PeeÄssän toimitusjohtaja Mikko Junttila.

Aleksilla on pitkä ravintola-alan kokemus. Aleksi aloitti uransa kaupparyhmässä vuonna 2008 Sokotelilla ja on sen jälkeen toiminut osuuskaupoissa eri tehtävissä. Hän aloittaa PeeÄssällä viimeistään maaliskuussa 2024.

  • PeeÄssä on upea osuuskauppa, ja olen todella iloinen ja innoissani päästessäni mukaan viemään tarinaa eteenpäin yhdessä uusien työkavereideni kanssa. PeeÄssän toimipaikkaverkosto on erinomaisessa kunnossa ja varsinkin uudet hotelli-investoinnit vahvistavat koko alueen matkailun vetovoimaa. Myös perheeni uutena asuinpaikkana Pohjois-Savo on mieluinen. Olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni Kuopiossa ja koen nyt palaavani juurilleni. Vaimoni Jonna on taas kotoisin naapurikaupungista Joensuusta, joka on sekin jatkossa mukavan matkan päässä, kuvaa PeeÄssän tuleva toimialajohtaja Aleksi Vuorinne.