ABC Pyhäjärvi uudistuu


8.5.2019

PeeÄssä aloittaa viime keväänä kymmenenvuotispäiviään juhlineen ABC Pyhäjärven uudistuksen.

Vilkkaasti liikennöidyn 4-tien varrella sijaitseva liikenneasema on vuosien saatossa palvellut miljoonia asiakkaita. Nyt onkin aika laittaa sisätilat kokonaan uuteen kuosiin ja ottaa kesäasiakkaat vastaan uudistuneena.
 
Pyhäjärven ABC:n uudistustyöt käynnistyvät 20.5. Liikennemyymälä saa tulevien kuukausien aikana täysin uuden ja modernin ilmeen. Sekä ravintola, market että WC-tilat kokevat kokonaisvaltaisen uudistuksen. –ABC:n perinteinen keltaoranssi värimaailma saa väistyä vaaleiden puupintojen tieltä, ryhmäpäällikkö Hanni Isotalo kuvailee. Samalla palvelujen käyttöä helpotetaan järjestelemällä kalusteita ja palvelupisteitä sujuvammin. Esimerkiksi astiapalautusta varten tehdään linjasto, jossa asiakkaiden on helppo lajitella sekä astiat että biojätteet ja roskat. Suunnitteilla on myös nostaa paikallisuutta korostavia elementtejä enemmän esiin esimerkiksi kaupassa sijaitsevan paikallisten tuottajien oman myyntipisteen myötä.  
 
Uudistuksen myötä myös palvelut rahtareille parantuntuvat ja liikennemyymälään tulee taukotilat suihkuineen rahtareiden ja tilausajokuljettajien käyttöön.
Pyhäjärven ABC on suljettuna uudistustöiden ajan 20.5.-2.6. Liikennemyymälä avataan osittain 3.6, jolloin asiakkaita palvellaan parin viikon ajan supistetusti uudistustöiden ollen vielä edelleen käynnissä. Käytössä on tällöin ainakin kaupan palvelut ja osa ravintolapalveluista.  Uudistetun ABC:n avajaisia vietetään kesäkuun lopulla ennen juhannusta.