ABC Pitkälahti uudistuu


5.4.2022

ABC Pitkälahtea uudistetaan ravintolan ja ABC kaupan osalta. Näkyvin uudistus tulee olemaan kaksipuoleinen vitriinilinjasto, joka sujuvoittaa isompienkin asiakasmäärien ja etenkin ryhmien asiointia. Lisäksi ravintolan kassojen aluetta uudistetaan ja noutopöytä- sekä juomalinjastojen pintoja uusitaan. Myös ravintolasalin akustiikkaa parannetaan ja lattiat sekä leikkipaikka uudistetaan.
– Odotamme tulevaa uudistusta todella innoissamme. Se antaa meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa ja sujuvampaa palvelua sekä paikan päällä että ABC-mobiilissa asioiville asiakkaillemme. Olemme huomioineet jo suunnitteluvaiheessa niin asioinnin sujuvuuteen kuin viihtyisyyteenkin liittyviä tekijöitä. Lisäksi työntekijäkokemukseen on kiinnitetty huomiota esimerkiksi ergonomian näkökulmasta, ABC ryhmäpäällikkö Hanni Isotalo toteaa tyytyväisenä.
ABC Pitkälahti on toiminut nykyisissä tiloissa vuodesta 2015 alkaen. ABC Pitkälahti on yksi koko Suomen vilkkaimmista liikennemyymälöistä yli puolella miljoonalla vuosittaisella sisäkaupan kassatapahtumallaan. Uudistustyöt alkavat huhtikuussa ja senon määrä valmistua 6.5.2022 mennessä.
Uudistuksen aikana ABC Pitkälahti palvelee normaalisti ympäri vuorokauden. Valikoimaa joudutaan rajoittamaan hetkellisesti uudistuksen aikana.
Kiinteistön muut toimijat jatkavat toimintaansa normaalisti.
Uudistuksen urakoitsijana toimii Expedit Finland Oy ja suunnittelusta on vastannut Kristian Koivisto.