Moin kaikista liittymistä saa nyt Bonusta

Osuuskauppa PeeÄssä ja Moi Mobiili Oy aloittivat yhteistyön, ja se tietää lisää etuja sinulle. Saat S-Etukortilla Bonusta kaikista Moin liittymistä 30.11.2023 alkaen.

Yhteistyö on solmittu Osuuskauppa PeeÄssän ja Moi Mobiili Oy:n välillä, mutta Bonusta pääsevät kerryttämään kaikki S-Etukortin omistajat asuinpaikasta riippumatta.

Näin hankin Moin liittymän

Bonusta saadaksesi sinulla pitää olla Moin liittymä. Sellaisen saat hankittua vaikka heti osoitteesta: moi.fi

Saat Bonusta kaikista Moi Mobiilin liittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Suosikki 4G ja Reilu 5G. Valitse siis juuri se liittymä, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Liitä S-Etukorttisi Mun Moissa omiin tietoihisi

Bonuksen kertyminen alkaa vasta, kun olet liittänyt S-Etukorttisi Mun Moissa omiin tietoihisi. Toimi näin:

 1. Mene osoitteeseen: moi.fi ja kirjaudu palveluun.
 2. Valitse “Omat tiedot”.
 3. Liitä S-Etukorttisi omiin tietoihisi.
 4. Lopuksi sinut ohjataan S-ryhmän palveluun vahvistamaan henkilöllisyytesi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mistä kaikesta saat Bonusta?

Bonusta kertyy seuraavista Moi Mobiili Oy:n tuotteista ja palveluista:

 • Mobiililiittymien kuukausimaksut
 • Kotimaassa soitetut normaalihintaiset puhelut matka- ja lankapuhelinliittymiin
 • Normaalihintaiset teksti- ja multimediaviestit
 • Kotimaan normaalihintainen datasiirtoa

Mistä Bonusta ei kerry?

 • Soitot palvelunumeroihin (esim. 0700- ja 0600-alkuiset palvelunumerot, 010- tai 020-alkuiset yrityspalvelunumerot ja numeropalvelu 118)
 • Palvelutekstiviestit
 • Hyödykkeiden, palveluiden ja sovellusten ostot matkapuhelinlaskulla (ns. mobiilimaksut)
 • Ulkomailla soitetut puhelut ja videopuhelut
 • Ulkomailla lähetetyt tekstiviestit ja multimediaviestit
 • Mobiilidatan käyttö ulkomailla
 • Asiakaspalvelun palvelumaksut
 • Kansainväliset puhelut ja tekstiviestit

Löydät lisätietoa siitä, mistä ja miten Bonus kertyy, myös Moin nettisivuilta:

Normaalihintaisella puhelulla tarkoitetaan soittoja kotimaisiin matkapuhelin- ja lankanumeroihin. Normaalihintaisella teksti- tai multimediaviestillä tarkoitetaan kotimaisiin matkapuhelinnumeroihin lähetettyjä viestejä. Roaming-viestit ja viestit Suomesta ulkomaille eivät ole normaalihintaisia tekstiviestejä. Bonusta kertyy Moi Mobiili Oy:lle maksettujen tuotteiden ja/tai palveluiden arvonlisäverollisen myynnin osuudesta. Bonusta kertyy vain yksityistalouden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista. Mikäli laskulla annetaan Bonuksen lisäksi muita alennuksia, Bonus annetaan alennetusta hinnasta.

Bonuksen kertymisen rytmi

Asiakasomistajan ostojen Bonusta kerryttävä summa kirjataan bonusostoksi laskun päiväystä seuraavalle kuukaudelle. Esimerkiksi, jos maksat Bonusta kerryttävää tuotetta ja/tai palvelua koskevan helmikuun laskun eräpäivään mennessä, kirjautuu Bonus maaliskuun bonusostoksi ja Bonus maksetaan huhtikuun 10. päivä.

Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, jotta olet oikeutettu Bonukseen. Bonusta ei kerry, jos et ole liittänyt S-Etukorttiasi Mun Moissa omiin tietoihisi Bonuksen kerryttämiseksi ennen laskun muodostumista.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Moin palveluita ei voi ostaa myymälöistä. Uutena asiakkaana voit tehdä uuden liittymätilauksen osoitteessa moi.fi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan omalle tilillesi Mun Moihin. Moin asiakas, voit tilata lisää liittymiä Mun Moista.

Yhtä Moi-tiliä kohden voi rekisteröidä yhden S-Etukortin, jolla saa Bonusta kaikista tilin liittymistä. Jos perheessä on useampia Moi-tilejä, jokaiseen tiliin voi liittää S-Etukortin.

Bonusta ei myönnetä jälkikäteen. Laskutuskumppaneilta Bonus alkaa kertyä, kun asiakas on liittänyt S-Etukortin yhteistyökumppanille Bonusten maksamista varten.

Bonuksen kertyminen alkaa sen laskutuskauden alusta, jolloin olet liittänyt S-Etukorttisi Mun Moihin. Moi, SOK tai Osuuskauppasi eivät ole velvollisia hyvittämään jälkikäteen Bonusta sinulle rekisteröitymistä edeltävältä ajalta. Moi, SOK tai Osuuskauppasi eivät ole myöskään velvollisia hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Voit tehdä peruutuksen Moin Mun Moi -palvelussa. Tällöin Bonuksen kertyminen lakkaa, sillä Moi.fi ja SOK eivät enää luovuta henkilötietojasi toisilleen käytettäväksi Bonuksen kerryttämiseen ja kerrytettyjen Bonusten maksamiseen.