Hotellinjohtaja esittelee Break Sokos Hotel Tahkon uudistukset – ”Asiakkaalle kokemus on täysin uudella tasolla”


11.11.2024

Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtajan päällimmäiset tunteet ovat jännitys ja innostus. Kaksi vuotta kestänyt, ja 20 miljoonan arvoinen, hotelliuudistus on loppusuoralla.

Hotellinjohtaja Anna Hämäläinen kuvailee Break Sokos Hotel Tahkon hotelliuudistuksen vievän hotellikokemuksen Tahkolla kokonaan uudelle tasolle.

– Jos ei ole remontin aikana käynyt Tahkolla, riittää ihmeteltävää heti pihalta alkaen. Uudistuksen yhteydessä Tahkon keskusta on saanut ihan uudenlaista ryhtiä, ja hotellimme katutason palvelut ovat selkeästi ja houkuttelevasti esillä.

Muutosten myötä hotellin ulkopuolelle on tullut lisää tilaa, mikä mahdollistaa esimerkiksi paremmin tapahtumien järjestämisen Tahkon keskustassa. Hophaus Tahkolla on myös keskeinen rooli kiinnostavien tapahtumien tarjoajana jatkossa.

– Hophaus tuo Tahkolle kiinnostavia live-esiintyjiä ja juomatarjontaa on aina kattavasta olutvalikoimasta oman tislaamon luomutuotteisiin, Hämäläinen tarkentaa.

Parkkipaikalta löytyy jatkossa ABC-latausasema, jossa sähköautoille on kahdeksan kappaletta 22 kW peruslatauspaikkaa ja neljä 150 kW suurteholatauspaikkaa.

Uusi vastaanotto kietoo vieraan hotellin lämpimään syleilyyn

Vastaanotto Break Sokos Hotel Tahkolla siirtyy hotellikokonaisuuden keskeiselle paikalle, jossa on korkea aulatila ja usean kerroksen korkuinen lasiseinä, josta avautuu maisema Tahkon rinteille.

– Vastaanoton palvelu on jatkossa entistä jouhevampaa, kun tuomme kaksi itsepalvelu check-in-pistettä asiakkaiden käyttöön, Hämäläinen kertoo.

Aulatilan tunnelmaa lisää päivitetty ja laajennettu Hillside Lounge, joka kutsuu vieraat kiireettömään lomatunnelmaan lämpimien juomien ja herkullisten drinkkien ääreen.

Suunnittelija Jaana Ekman kuvailee Break Sokos Hotel Tahkon sisustuksessa korostuvan alueen ainutlaatuisuus sekä puhdas ja raikas luonto.

Vastaanoton läheisyydessä on Break-shop, josta saa muistoksi kotiin esimerkiksi paikallisten tuottajien tuotteita.

– Break-shopin tarjonta elää sesonkien mukaan. Joulunaikaan saatamme saada erään tutun punanuttuisen vieraankin tänne, Hämäläinen vinkkaa.

”Vaikka itse sanonkin, niin uudet huoneet ovat oikeasti todella viihtyisiä”

Uudistuneiden huoneiden materiaalit ja kalusteet ovat pitkäaikaisiksi tarkoitettuja.

Lämpimät sävyt ja sisustuksen tuttu tyyli jatkuu myös kylpyhuoneissa.

Jo pelkästään hotelliin saapuminen on hieno ja vaikuttava kokemus, mutta viimeistään huoneeseen astuessa aika pysähtyy ja täytyy hetki vain olla ja katsella ympärilleen.

Lämpimät ja tummat luonnolliset sävyt tuovat huoneeseen helposti lähestyttävän luksuksen tunnelmaa.

– Suunnittelija Jaana Ekman on onnistunut äärimmäisen hyvin toteuttamaan huoneisiin sisustuksen, joka irrottaa vieraansa arjesta sillä sekunnilla. Vaikka itse sanonkin, niin uudet huoneet ovat oikeasti todella viihtyisiä, Hämäläinen fiilistelee.

Hämäläisen mukaan hotelliuudistuksen yhteydessä ei haluttu tinkiä tilavista huoneista. Huoneet ovat avaria ja isot ikkunat rinteiden suuntaan lisäävät tilan tuntua.

Ainutlaatuinen kylpyläkokemus Rooftop-Spassa

– Onhan se siis uskomattoman hieno – se on siellä korkeuksissa ja ne maisemat ovat ihan omaa luokkaansa, Hämäläinen listaa.

Hotellin kattokerrokseen on syntynyt uudistuksen yhteydessä hyvin poikkeuksellinen konsepti Suomen matkailukeskusten mittakaavassa. Rooftop-Span neljä saunaa, poreammeet, ulkoallas, baari ja varattava takkahuone ovat kuin oma maailmansa 180-asteen maisemalla suoraan Tahkon rinteille.

Rooftop Spa tarjoaa kylpijöille esteettömän näkymän Tahkon rinteille.

– Paikallista osaaminen on ollut tärkeässä roolissa useissa uudistuksissa. Spassa katetun terassin upea hirsisauna on paikallisen hirsitaiturin käsialaa.

Päivä alkaa ja päättyy hotellin palveluiden ääressä

Uudistuksen myötä Ravintola Hillsiden tunnelma on ihanteellinen rauhalliselle aamupalalle ja tunnelmalliselle illalliselle.

Á la carte -menu on Chef Rôtisseur Hannu Pöyhösen käsialaa ja siinä korostuvat paikallisten tuottajien toimittamat raaka-aineet sekä sesongin mukaiset annoskokonaisuudet.

– Ravintola Hillsideen on helppoa järjestää myös isomman porukan illalliskokonaisuudet, Hämäläinen toteaa.

Millainen sitten on hotellinjohtajan näkemys täydellisestä visiitistä Tahkolla ja uudistuneessa Break Sokos Hotel Tahkossa?

– Kävisin aamujumpalla uudella 130 neliön kuntosalilla, jonka jälkeen nauttisin rauhassa kunnon aamupalan. Päivän viettäisin Tahkon luonnossa patikoiden, hiihtäen tai lasketellen. Rentoutuisin hetken ihan omassa rauhassa huoneessa ja viimeistelisin päivän Rooftop-Spassa ja illallisen merkeissä Ravintola Hillsidessä.