Varkauden uusi Prisma – 5 päivää avaukseen


6.11.2020

Varkauden uuden Prisman avajaisiin on enää 5 päivää aikaa. Avaus tapahtuu keskiviikkona 11.11. klo 9. Sunnuntaihin 15.11. asti ovet pidetään auki asiakkaille 24 h, jotta kaikki halukkaat pääsevät tutustumaan uuteen kauppaan väentungosta välttäen.

Nämä kuvat antavat osviittaa siitä, miltä uusi Prisma näyttää ja mitä siellä parhaillaan tapahtuu.

Vanhan Prisman sulkeutumisen jälkeen Prisman henkilökunta keskittyy nyt uuden myymälän laittamiseen avauskuntoon.

 

Pakastekaapit ja -altaat on jo täytetty valmiiksi. Prisman energiatehokkuus nousee ihan uudelle tasolle. Sähköä myymälä kuluttaa noin kolmanneksen vähemmän kuin entisen Prisma, vaikka se onkin huomattavasti aiempaa suurempi. Omavaraisuutta tuo oma aurinkovoimala.

 

– Että voikin olla työstään ja työpaikastaan ylpeä. Meillä on nyt aivan huikean hienot puitteet, joissa tarjoamme asiakkaillemme parasta palvelua, Ruokatori-vastaava Miia Mikkonen hymyilee.

Ruokatorin 14-metrisestä tiskistä saa kalaa ja lihaa lukuisissa eri muodoissa, äyriäisiä, lämmintä ruokaa, Presso-Buffan keittiössä valmistettuja täytettyjä patonkeja, juustoja ja grillituotteita. Tapakset asetellaan esille hitaasti pyörivään karuselliin tiskin keskelle.

– Valikoimaa ja tuotteistusta kehitetään koko ajan sen mukaan, mitä asiakkaat haluavat.

 

Take away -kalusteessa saa nopeasti napattua matkaan lämpimän lounasaterian.

 

Fazerin myymäläleipomo sijoittuu leipäosaston yhteyteen myymälän takanurkkaan. Leipurit pitävät huolen siitä, että Prismasta saa aina uunituoretta, paikan päällä leivottua ja paistettua leipää sekä monenlaisia makeita herkkuja.

 

Sari Suhonen suunnittelee Kauppakassi-verkkokauppapalvelun kautta tilattavien tuotteiden keräämiseen liittyvää polkua mahdollisimman tehokkaaksi ja askelia säästäväksi.

– Olemme ennakoineet, että avauspäivänä keräilyjä voisi olla nelisenkymmentä, mutta luku voi olla ihan jotain muutakin. Todella mielenkiintoista nähdä, miten innokkaasti Kauppakassi otetaan vastaan.

 

Prisma-johtaja Outi Rojo näyttää olevan yhtä aikaa monessa paikassa. Hän ehtii tekemään päivittäin Prisman Facebook-seinälle videopostauksen hommien etenemisestä.

 

Hedelmä- ja vihannesosasto laitetaan kuntoon vasta avauspäivän aamuna. Alueen takalaitaan lähelle Ruokatoria avataan Konnichiwan sushibar.

 

Tanja Nenonen on käynyt hakemassa takatiloista jälleen uuden rullakollisen hyllytettävää.

 

Päivittäistavaravalikoima kasvaa 24 000 tuotteeseen, missä kasvua on noin 9 000 tuotteen verran. Juomaosastolla on huomattavasti aiempaa enemmän muun muassa erikoisoluita.

 

Topi Tervo ja Pasi Mäenpää varmistavat, että tuoretuotteiden tilaukset ovat kohdallaan ja ajoitettu oikeisiin päiviin avausta silmällä pitäen.

 

Merja Nyyssönen vilauttaa muovien alta naisten talvitakkien pitkää rivistöä.

– Pukeutumisen valikoima on kasvanut ihan huikeasti. Varkaudesta ei vastaavaa löydy, hän kommentoi.

 

– Kaikki lasten vaatteet ja lelu on sijoitettu samalle alueelle lähelle toisiaan. Merkkituotteet saadaan nyt kunnolla esille, Anne Jokimäki kuvailee.

 

Jouluostoksien tekemisen kannalta Prisma avautuu Varkauteen juuri oikeaan aikaan. Leluosastolla esimerkiksi pehmoissa riittää valinnanvaraa pukinkonttiin.

 

Avaraa, valoisaa ja selkeää. Helppo ostaminen on yksi uuden Prisman kulmakivistä.

 

Tatu Ruotsalainen tutkii ensimmäistä pakkauksesta purettua jääkaappia.

– Tosi hieno juttu, että saatiin isot kodinkoneet myyntiin, koska niitä on kyselty jatkuvasti. Nyt opiskellaan tuotetietoutta niin, että osataan auttaa asiakkaitamme löytämään kullekin parhaiten sopiva laite.

 

Ajankohtaiset esillepanot ilahduttavat ja antavat ideoita.

 

– Moni ei varmaan edes tiedä, että meiltä saa esimerkiksi Apple Watcheja kilpailukykyisillä hinnoilla. Lisäksi kannattaa huomioida, että niistä tulee normaalien Bonusten lisäksi 11.-15.11. asiakasomistajapäivien aikaan hyvät alennukset, Erik Koskinen muistuttaa.

Urheilu ja älykellopuolella valikoimissa on useampi merkki.

– Asiakkaidemme ehdoton suosikki on kotimainen Polar, josta meillä on runsas mallivalikoima.

 

Tavallisten ostosvaunujen ja korien lisäksi asiakkailla on varattu monenlaisia erikoisempia kärryjä eri ikäisten tarpeisiin.

 

Kassalinjastoa vastapäätä sijaitsevassa ravintolamaailmassa kalusteet ovat valmiina paikoillaan odottamassa asiakkaita.

 

Lasten leikkihuone ravintolamaailman jatkeena tarjoaa tekemistä perheen pienimmille.

 

Kassoja on yhteensä 16.

 

Tervetuloa tutustumaan uuteen Prismaan 11.11. klo 9 alkaen!