Uudistuksia Sokos Hotelleissa


18.9.2018

Turun Wiklundista viihtymisen ja majoittumisen kokonaisuus

Turun Original Sokos Hotel Wiklund uudistuu ja kaksinkertaistaa huonemääränsä. Hotelli on jatkossa olennainen osa Wiklundin monipuolista viihtymisen, syömisen ja shoppailun kokonaisuutta. 
 
Hotelliasiakkaiden vastaanottopalvelut löytyvät Coffee House Wiklundin yhteydestä. Lisäksi Wiklundille avautuu useita uusia ravintoloita kattobaarista italialaisravintola Trattoriaan.
 
Wiklundin hotellihankkeen lisäksi Turun Osuuskaupalla on käynnissä muitakin merkittäviä hotellihankkeita. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen täydellinen uudistus valmistuu helmikuussa 2019 ja uusi Original Sokos Hotel Kupittaa avautuu keväällä 2020. Lisäksi Radisson Blu Marina Palacen viereen on suunnitteilla uusi hotelli.
 

Helsingin Vaakunan uudistus etenee aikataulussa

Helsingin sydämessä sijaitsevan funkishotelli Original Sokos Hotel Vaakunan ensimmäiset uudistetut huonekerrokset ovat valmiina. Yhdeksännen eli ylimmän kerroksen huoneiden erikoisuutena ovat kalustetut näköalaparvekkeet, joilta voi ihailla eri suuntiin aukeavia Helsinki-näkymiä. Arkkitehti Erkki Huttusen suunnitteleman hotellin uudistustyö on valmiina keväällä 2019.
 

Eventi on Vantaan uusin tapahtumatila

Vantaa sai uuden, elämyksellisen tapahtumatilan, kun Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa neljäsataaneliöinen lasiseinäinen Eventi. Uusi tila on osa Break Sokos Hotel Flamingon isoa uudistusta, jonka myötä Vantaalle syntyy Suomen suurin hotelli.
 
”Uusi Eventi tarjoaa huikean tapahtumatilan, jossa viihdytään vaikka aamusta iltaan. Tilan saa tyyliteltyä eri tunnelmiin modernilla video-, valo- ja äänitekniikalla”, kertoo Break Sokos Hotel Flamingon kokouspäällikkö Petri Saukkomaa innostuneena.
 
 

Kotkan Seurahuoneen ravintolauudistus on valmis

Original Sokos Hotel Seurahuoneella aloitettiin elokuussa mittavat uudistukset. Hotellin kaikki ravintolat ovat nyt valmiita ja seuraavana ovat vuorossa 100 hotellihuonetta.
 
Ravintolauudistuksen myötä kaupunkiin saatiin kokonaan uudenlainen ravintolatarjonta: täysin uusittu Amarillo ja Frans & Rosalie sekä uutena konseptina ravintola VENN. Ravintolat muodostavat katutasossa ravintolamaailman ja niistä on esteetön näkymä ravintolasta toiseen.