Urapolulla tarjoilija Jenna Siirilä


10.2.2021

  • Ikä: 23
  • Koulutus: hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto sekä restonomin tutkinto
  • Nykyinen työpaikka: Rosso Kuopio

”Valmistuin ammattikorkeakoulusta restonomiksi viime syksynä. Perehdytykseen ja vuorojohtamiseen keskittyvän opinnäytetyöni tein Kuopion Rossolle, jossa olen ollut töissä puolisentoista vuotta.
Hakeuduin PeeÄssään töihin, koska haluan päästä koulutustani vastaaviin esimiestehtäviin. Isossa osuuskaupassa urapolulla etenemiseen tarjoutuu runsaasti mahdollisuuksia.
Hain Rossosta tarjoilijan paikkaa. Tein pätevän hakemuksen, koska kutsu haastatteluun tuli nopeasti ja sain paikan. Kerroin avoimesti tavoitteeni, mutta korostin, että kiirettä minulla ei ole.
Tarjoilijan työssä on hyvä tutustua PeeÄssään ja oppia talon tavoille. Jossain vaiheessa haluan uusia haasteita ja edetä urallani, ensivaiheessa vuoropäälliköksi. Viihdyn kuitenkin mainiosti myös nykyisessä tarjoilijan työssäni, jossa jokainen päivä on erilainen.
Viimeisen vuoden aikana olenkin oppinut todella paljon. Olen päässyt tutustumaan myös marketkauppaan, jossa olen tehnyt työvuoroja Prismassa sekä neljässä S-marketissa Kuopiossa.
Olen ollut tyytyväinen työpaikkaani ja suositellutkin PeeÄssää ystävilleni. Lakeja ja sopimuksia noudatetaan kirjaimellisesti, mielipiteensä voi kertoa avoimesti, henkilöstöedut ovat todella hyviä ja työntekijöitä aidosti arvostetaan. Työpaikkakiusaamisessa on ehdoton nollatoleranssi ja työterveyshuollon palvelut ovat hämmästyttävän laajat.
Kaikki peeässäläiset pelaavat yhtenä joukkona samaan pussiin. Kannustetaan ja autetaan kaveria onnistumaan.”