Urapolulla Piia Partanen


1.2.2021

  • Ikä: 34
  • Koulutus: matkailuvirkailijan perustutkinto
  • Nykyinen työpaikka: Prisma Iisalmi / Asiakasomistajuus ja S-pankki -piste

 

”Työskentelen Iisalmen Prisman S-Pankissa palveluneuvojana. Työhöni sisältyvät kaikki yksityishenkilöiden pankkipalvelut. Lisäksi palvelemme S-Pankki-pisteessä PeeÄssän jäsenyyteen liittyvissä asioissa.  Pidän työstäni, jossa saan keskittyä asiakasomistajiamme palveluun kasvokkain kaikessa rauhassa.

PeeÄssä-urani alkoi vuonna 2008, jolloin pääsin matkailualan opintoihini liittyen Original Sokos Hotel Koljonvirtaan työharjoitteluun. PeeÄssän hotelliin hakeuduin, koska opettajani kannusti etsimään harjoittelupaikkoja, joista voi olla hyötyä tulevaisuudessa työpaikkaa etsiessä.

Harjoittelun jälkeen jatkoin kesätöissä hotellin yökerhossa, ja kun seuraavana vuonna tarvitsin jälleen työssäoppimispaikan, palasin Koljonvirtaan. Tein ilmeisesti vakuuttavaa työtä, koska valmistuttuani sain saman tien vakituisen työpaikan. Hotellin katon alla työskentelin sujuvasti kaikilla osastoilla, tarpeen mukaan. Moniosaamiseni vahvistui paljon, sillä saatoin olla yhdessä vuorossa töissä sekä vastaanotossa, Rossossa ja yökerhossa.

Esikoisemme syntymän jälkeen totesin, että matkailu- ja ravintola-alan työtä sekä pienen lapsen äitiyttä on aika hankala yhdistää. Siksi päätin hakea Iisalmen Prismassa avoinna ollutta myyjän paikkaa ja tulin valituksi. Aloitin kassalta, mutta aika pian aloin tehdä vuoroja myös neuvonnassa ja S-Pankissa.

Reilut neljä vuotta sitten pankin palveluihin päätettiin panostaa enemmän, jolloin siirryin yhden työkaverini kanssa kokonaan pankkipuolelle. Ala ja S-Pankki kehittyvät niin nopeaan tahtiin, että kokonaisuuden hallitseminen ja asiakasomistajiemme hyvä palvelu edellyttää täysipäiväistä keskittymistä tähän mielenkiintoiseen tehtävään.”