Tapio Kankaanpää jää eläkkeelle


23.9.2021

Toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää jää eläkkeelle kevättalvella 2022.  Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty ja valinta tullaan tekemään viimeistään alkuvuodesta 2022.

  • Matka PeeÄssässä alkoi elokuussa 1995, kun tulin toimialajohtajaksi. Siitä lähtien olen ollut johtoryhmän jäsen ja osallistunut hallitustyöskentelyyn. Vuodesta 2005 asti olen toiminut toimitusjohtajana ja mielestäni nyt on korkea aika vaihtaa osuuskaupan luotsia. Edessä on vielä monta työntäyteistä kuukautta, joiden aikana työ jatkuu normaalisti, toteaa toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää.

Toimitusjohtajan hakua valmistelee PeeÄssän hallintoneuvoston nimeämisvaliokunta, jota johtaa hallintoneuvoston puheenjohtaja Mervi Vidgren. Uuden toimitusjohtajan nimityksen tekee PeeÄssän hallintoneuvosto.

  • Uskon, että PeeÄssän toimitusjohtajan paikka kiinnostaa laajasti. Toimitusjohtaja vastaa PeeÄssän liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Olemme mielenkiintoinen palveluyritys, joka tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille.  Toimitusjohtajan tehtävä tarjoaa näköalapaikan Pohjois-Savon alueella ja koko S-ryhmässä, kertoo PeeÄssän hallintoneuvoston puheenjohtaja Mervi Vidgren.

 

Lisätietoja:

hallintoneuvoston puheenjohtaja Mervi Vidgren, p. 044 785 5001

toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää, p. 044 719 7200