Peeässä pilotoi ruokakauppaostosten kotiinkuljetusta Foodoran kanssa


Osuuskauppa Peeässän ja Osuuskauppa Arinan pilotti alkoi 26.3 ja jatkuu juhannukseen saakka. Tarkoituksena on testata avoimin mielin, miten asiakkaat suhtautuvat uuteen kotiinkuljetuspalveluun ja millaista kysyntää palvelulla on.

2.4.2024

Pilotissa kotiinkuljetuksen voi tilata Foodoran kautta Kuopion alueella Sale Satamasta, Sale Niiralasta ja Sale Särkiniemestä. Ostoksia voi tilata maanantaista sunnuntaihin klo 10–20.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavasti erilaisia vaihtoehtoja tehdä ruokaostoksia. Erityisesti isommissa kaupungeissa kotiinkuljetuspalveluiden kysyntä kasvaa ja nyt testaamme ruokaostosten pikatoimituksia Foodora-palvelun kautta, toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen Osuuskauppa Peeässästä kertoo.

Yhteistyökumppani Foodora on yksi Pohjoismaiden johtavista ruoan ja päivittäistavarakaupan kuljetuspalveluista, joka toimittaa ravintolaruokia ja päivittäistavaroita suoraan asiakkaiden ovelle. Foodora toimii yli sadalla paikkakunnalla Suomessa, Kuopiossa Foodora on toiminut vuodesta 2018 lähtien. Foodora on myös S-ryhmän ravintoloiden kotiinkuljetuskumppani, yhteistyö aloitettiin syksyllä 2023.

Tavoitteena on toimittaa tilaukset kotiovelle jopa puolessa tunnissa.

– On hienoa lähteä yhteistyöhön Suomen johtavan päivittäistavarakumppanin kanssa ja odotamme pilotin tuloksia innokkaasti. Uskomme vahvasti, että kotiinkuljetukset tuovat lisäarvoa sekä S-ryhmän että Foodoran asiakkaille. Kaupassa käymisen sijaan kuluttajille vapautuu aikaa moneen muuhun tärkeämpään asiaan, kertoo Foodoran kehitysjohtaja Max Börman.

Päätöksiä palvelun laajentumisesta tehdään pilotin jälkeen.

– Testaamme palvelua nyt avoimin mielin ja odotamme mielenkiinnolla, millaista palautetta saamme asiakkailta. Palvelun laajentumista arvioidaan pilotin jälkeen, päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho S-ryhmästä kertoo.