PeeÄssä jatkaa strategianmukaista kauppapaikkojen varmistamista


2.9.2024

Osuuskauppa PeeÄssä on ostanut osoitteessa Neulamäentie 8, Kuopio sijaitsevan kiinteistön ja siihen liittyvän tontin vuokraoikeuden Osakeyhtiö Hallmanilta.

Kiinteistössä sijaitsevat yritykset siirtyvät kaupan myötä Peeässän vuokralaisiksi ja jatkavat toimintaansa normaalisti.

Kiinteistökauppa on osa PeeÄssän pitkän tähtäimen suunnittelua, jolla varmistetaan kauppapalveluiden säilyminen Neulamäessä myös tulevaisuudessa.

Neulamäen Salen tulevaisuudessa häämöttävä kylmälaitteiden päivitys on tilanne, jossa yksi todennäköinen ratkaisu on kokonaan uuteen, energiatehokkaampaan, kiinteistöön siirtyminen.

–Haluamme siirtyä nykyisestä vuokrakiinteistöstä omaan kiinteistöön, jotta meillä on paremmat edellytykset palveluiden kehittämiseen tulevaisuudessa. Kiinteistökaupan myötä Neulamäkeen on mahdollisuus suunnitella S-market kokoluokan toimintaa, kertoo vähittäiskaupan toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen.

Vähittäiskaupan palveluiden parantaminen Neulamäen alueella on tärkeä hanke, sillä alue kehittyy rinnakkain Savilahden alueen kanssa.

–Kiinteistökaupan hoitaminen hyvissä ajoin antaa meille aikaa seurata tilannetta, ja määrittää myöhemmin, miten palveluita parhaalla mahdollisella tavalla kehitetään alueen asiakkaille, Ruotsalainen toteaa.