Break Sokos Hotel Tahkon nautiskelukylpylä aukeaa joulukuussa 2024


Viisikerroksisen uudisosan ylimmän kerroksen kylpylästä avautuu maisema Tahkon rinteille ja Syväri järvelle.

25.3.2024

Uudessa nautiskelukylpylässä vieraat pääsevät kylpemään maisemasaunoissa, höyrysaunassa ja ulkoilmaterassin hirsisaunassa. Kylpyläelämyksen viimeistelee elämyssuihkut ja poreammeet.

– Uusi kylpylämme tulee hurmaamaan paitsi nautiskelu-, kylpemis- ja saunavalikoimallaan, myös uskomattomilla näköaloilla. Saunoista ja ammeista voi nauttia ympärivuotisesti niin sisällä kuin ulkona terassillakin, kertoo Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen.

Nautiskelukylpylän valmistuminen on osa mittavia Break Sokos Hotel Tahkon uudistustöitä. 17 miljoonan euron investoinnin myötä hotelli ja sen palvelut nostetaan uudelle tasolle.

”Hotellivierailusta luodaan kokemus, johon halutaan palata uudelleen”

Uudistamistyöt eivät vaikuta palveluiden saatavuuteen

Hotellin kaikki käytössä olevat huoneet ja ravintolapalvelut ovat uudistettu syksyllä 2023. Hotelli toimii normaalisti uudisosan rakennusprojektin aikana.

Ravintoloiden ja aulabaarin uudistus toteutettiin kunnioittamaan ympäristöä. Tavoite on luoda vieraille sopivaa olon huolettomuutta.

– Luonto ja sen kestävyys otetaan merkittäväksi osaksi hotellin suunnittelua ja tarinaa, sanoo Jaana Ekman moniaistisista hotelli- ja ravintolatiloistaan tunnetusta Visionary Design Partners Helsinki Oy:stä

Hotellin uudistusten yhteydessä myös tislaamoravintola Hophaus uudistuu lisäämällä asiakaspaikkoja ja tarjoamalla jatkossa paremmat esiintymismahdollisuudet isommillekin bändeille.

Tahkosta Suomen vetovoimaisin vapaa-ajan matkakohde

Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt ovat jatkumoa Tahkon matkailukeskuksen muille kehityshankkeille. Tavoitteena on viisinkertaistaa ulkomaisten matkailijoiden määrä vuoteen 2030 mennessä. 

66 huonetta ja nautiskelukylpylän sisältävä uudisosa on Break Sokos Hotel Tahkolle rimannosto, joka jättää vieraille pitkäkestoisen muistijäljen. Luonnonläheisissä huoneissa nukahdetaan ja herätään hengästyttävän maiseman äärellä, sillä lähes kaikista huoneista tulee avautumaan upeat näkymät Tahkon rinteiden suuntaan.

– Alueen avarassa luontomaisemassa, monipuolisten aktiviteettien äärellä, matkailijat pääsevät hyvinvointiaan edistävän vapauden tunteen äärelle. Hotellivierailusta luodaan kokemus, johon halutaan palata uudelleen, Hämäläinen tunnelmoi.

Break Sokos Hotel Tahkon uudistuksen vaiheet vuonna 2024: 

  • Uudisosa nousee harjakorkeuteensa kevään aikana
  • Piha- ja parkkialueen rakentaminen valmistuu syksyyn mennessä.
  • Hophaussin laajennusosa valmistuu kevään aikana.
  • Ravintola- ja kokouspalvelut ovat avoinna normaalisti uudistustöiden ajan.
  • Koko talon uudistus valmistuu loppuvuonna 2024.