Äänestäminen PeeÄssän edustajiston vaaleissa on alkanut -äänestämällä voi vaikuttaa


27.2.2024

Osuuskauppa näkyy monella tavalla jäsentensä arjessa ja alueellisen elinvoiman kehittäjänä.  Mitä osuuskauppa voisi tehdä paremmin ja mihin sen tulisi keskittyä alueen kehittämisessä? Tähän pääsee osaltaan vaikuttamaan osuuskaupan edustajisto, jonka jäsenten äänestäminen on alkanut 26.2.2024

 

  • Osuuskauppa PeeÄssä on jäsentensä omistama yritys, jonka päätöksentekoon jäsenet voivat ottaa monella tapaa osaa. Joka neljäs vuosi valittavan edustajiston roolina on toimia äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtia siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen, toimitusjohtaja Mikko Junttila

 

Vaaleissa valta on asiakasomistajilla. Vaalitapa on suora henkilövaali. Suorassa henkilövaalissa jäsenalueensa eniten ääniä saaneet ehdokkaat valitaan edustajiston jäseniksi. Vaaleissa voi äänestää joko sähköisesti tai postitse 26.2.-7.3.2024. Helpoiten äänestäminen onnistuu osoitteessa peeassa.fi.

 

PeeÄssän edustajisto valitaan suoralla vaalitavalla, eli ehdokkaan läpipääsyyn vaikuttaa vain ehdokkaan itsensä saama äänimäärä.

 

  • Nyt kannustammekin kaikkia jäseniämme antamaan äänensä ja vaikuttamaan siihen, millainen edustajisto jatkossa alueella vaikuttaa. Sillä on oikeasti merkitystä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan vuoden ruoat, Junttila sanoo.

 

Äänestysohjeisiin ja ehdokkaisiin voi tutustua osoitteessa peeassa.fi, myös äänestäminen onnistuu samassa osoitteessa. Sähköiseen äänestämiseen tarvitsee pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Edustajiston vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki 31.12.2023 mennessä jäseniksi hyväksytyt, osuusmaksun täyteen maksaneet, 15 vuotta täyttäneet Osuuskauppa PeeÄssän jäsenet.

 

LUE LISÄÄ JA ÄÄNESTÄ TÄSTÄ!