Uusi ja uppee Kuopion Prisma alkaa hahmottua –käyttötavaraosasto viittä vaille valmis


11.5.2021

Kuopion Prisman historiallinen uudistusurakka on edennyt kevään mittaan rivakasti. Prisman käyttötavarapuolella on jo nähtävissä uutta myymäläilmettä ja entisestään laajentuneita valikoimia. Käyttötavaraosastolla panostetaan entistä enemmän myös asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun.

Teksti Kristiina Tammitie, kuvat Pentti Vänskä

Prisman viittä vaille valmis käyttötavaraosasto on entistä avarampi, raikkaampi ja ajanmukaisempi. Valikoimat ovat laajentuneet entisestään, ja lisää uutuuksia on tulossa kesän ja syksyn mittaan. Näyttävät, houkuttelevat ja ideoita antavat esillepanot sekä tuotteiden entistä loogisempi sijoittelu mukavoittavat ja helpottavat ostamista. Kaivattua shoppailufiilistä nostattaa sisäänkäynnin vasemmalle puolelle lähiviikkoina valmistuva sesonkialue, johon tulevat esille kunkin viikon tai kauden ajankohtaisimmat tuotteet.

– Asiakasomistajiltamme on tullut paljon positiivista palautetta uudistetun osastomme nykyaikaisuudesta, viihtyisyydestä ja selkeydestä, kuvailee viihde-elektroniikan asiantuntijamyyjä Antti Kautonen.

 

Erikoisliiketason palveluja ja valikoimia Prisma-hinnoilla

Käyttötavaraosaston myyntipäällikkö Sanna Isrikki korostaa, että Prisman uudistuminen ei tarkoita pelkästään uusia hyllyjä ja tyylikkäämpiä esillepanoja.

– Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet asiakaspalvelupisteen ketjukonseptia laajempana. Keskellä laajaa käyttötavaraosastoa on nyt selkeä paikka, josta asiakasomistajamme löytää tarvittaessa myyjän helposti ja nopeasti tarvitessaan apua oikean tuotteen valinnassa. Jos myyjä ei ole pisteen tiskin takana, hän on joka tapauksessa sen välittömässä läheisyydessä, Sanna kertoo.

Prismassa on paljon tuotteita, joiden omatoiminen ostaminen voi olla hankalaa – esimerkkinä vaikkapa televisio, astianpesukone tai polkupyörä.

– Panostamme kokonaisvaltaisesti asiakkaan parempaan ostokokemukseen. Meillä on saman katon alla useassa eri tuoteryhmässä erikoisliikkeen tasoinen palvelu ja valikoima yhdistettynä Prisman edullisiin hintoihin. Teemme koko ajan töitä myös sen eteen, että valikoimiimme kuuluvat tavarat löytyvät myymälästä, eikä asiakasomistajiemme tarvitse ihmetellä tyhjiä hyllypaikkoja.

 

Tavarapaljous yllättää

Prisma tarjoaa kodin, viihteen, pukeutumisen, vapaa-ajan sekä rakentamisen ja remontoinnin osalta asiakasomistajien tarpeisiin hyvin laajasti vastaavat valikoimat.

– Saamme säännöllisesti palautetta, jossa asiakas kertoo ilahtuneena löytäneensä meiltä esimerkiksi kodin elektroniikan tuoteryhmästä tuotteen, jota ei uskonut Prismasta saavansa. Meidän pitää siis entistä aktiivisemmin kertoa, miten paljon meillä on kaikkea.

 

Uskottava pukeutumiskauppa

Pukeutumisen osaltakin Prisma on noussut varteenotettavaksi ostopaikaksi. Toisin kuin takavuosina, kukaan ei menetä katu-uskottavuuttaan käyttäessään Prismasta ostettuja vaatteita. Ennemminkin päinvastoin, on trendikästä hankkia vaatteet kaupasta, joka toimii vastuullisesti myös hankinnoissaan. (Lue lisää https://s-ryhma.fi/vastuullisuus/eettinen-toimintatapa/tekstiilituotteet)

– Valikoimien kehittäminen ja uudet tuotemerkit ovat kasvattaneet myyntiämme niin naisten, miesten kuin lasten pukeutumisessa, Sanna vahvistaa.

Jo aiemmin on kerrottu Prismaan tulevasta uudesta Outdoor-alueesta, joka vastaa asiakasomistajien kasvaneeseen ulkoilu- ja retkeilytuotteiden kysyntään. Sen valmistuminen ajoittuu ensi syksyyn.

– Outdooriin meille tulee uusia, tunnettuja ja arvostettuja urheilu- ja vapaa-ajan vaatemerkkejä, jotka asiakasomistajamme ottavat takuuvarmasti ilolla vastaan, Sanna ennakoi.

 

 

Antti Kautonen, Aleksi Pykäläinen ja Vili Muhonen Kuopion Prisman käyttötavaraosaston uudessa asiakaspalvelupisteessä.

Antti Kautonen, Aleksi Pykäläinen ja Vili Muhonen Kuopion Prisman käyttötavaraosaston uudessa asiakaspalvelupisteessä.

 

Kauniit, ajankohtaiset ja ideoita antavat esillepanot ovat tärkeä osa Prisman uutta ilmettä.

 – Haluamme elää yhä tiiviimmin asiakasomistajiemme ajassa mukana, Sanna Isrikki, Eija Kosunen ja Satu Tuomainen korostavat.

 

Tarja Kervinen laittaa pääkäytävän hyllypäätyyn esille lasten kesäkenkiä.

 

Prisma on tätä nykyä Suomen suosituin pukeutumisen kauppa, mikä näkyy selvästi uudistuneissa valikoimissa.

 

Uusi legohylly innostaa varmasti kaiken ikäisiä legojen ystäviä.

– Alkava kesä tulee olemaan pelikesä. Pihapelien lisäksi kysyttyjä ovat lauta- ja palapelit, Piia Hämäläinen ennakoi.