Sokoksen ravintolamaailmaa uudistetaan – uusi Leiketupa-ravintola aukeaa toukokuussa


Sokoksen ravintolamaailman uudistuksessa Döner26 ja Raisu suljetaan ja uusi Leiketupa-ravintola avataan. Rosso, Coffee House, Presso ja Hesburger ovat auki uudistustöiden aikana.

9.4.2024

Uudistustyöt Sokoksen ravintolamaailmassa alkavat tällä viikolla. Uudistusten tuloksena ravintolapalvelut päivittyvät ja ravintolamaailman tilaa muutetaan palvelemaan paremmin asiakkaita.

Toukokuun puolenvälin paikkeilla valmistuvan uudistuksen myötä ravintolamaailmassa tulee palvelemaan Rosson, Coffee Housen, Presson ja laajennetun Hesburgerin lisäksi kokonaan uusi Leiketupa-ravintola. Lisäksi suunnitelmissa on lisätä kauppakäytävän viihtyisyyttä kahvilapalveluilla.

Rakentaminen ja uudistaminen tulevat näkymään ravintolamaailmassa, mutta eivät häiritse ravintoloiden päivittäistä toimintaa. Töiden ajan Rosso, Coffee House, Presso ja Hesburger palvelevat asiakkaita normaalisti.

Uusi Leiketupa-ravintola on tuttu ravintolakonsepti Joensuun Prisman ravintolamaailmasta. Leiketuvassa on nimensä mukaisesti tarjolla laadukkaita itseleivitettyjä leikkeitä. Leikkeiden lisäksi tarjontaan kuuluu salaatit, burgerit ja pannupizzat. Itse tehdyssä rehdissä ruoassa otetaan huomioon eri ruokavaliot ja reilut annokset sammuttavat kaikenkokoisen nälän.

– Uudistukset parantavat koko Sokoksen, ja etenkin ravintolamaailman, asiointikokemusta. Jatkossakin asiakkaille on tarjolla erilaisiin tarpeisiin soveltuvat laadukkaat ravintolapalvelut. Erityisesti haluamme panostaa ravintolamaailmassa asioinnin sujuvuuteen ja selkeyteen, kertoo PeeÄssän ravintoloiden ja tapahtumien ryhmäpäällikkö Johanna Kämäräinen.