S-ryhmän ravintoloiden parhaimmistoa palkittiin -Peeässäläisille valtakunnallista tunnustusta


Asiakkaiden aito kohtaaminen ja henkilökohtainen huomioiminen ovat merkittävä osa asiakaskokemusta. S-ryhmän ravintoloissa asiakaspalvelu on yksi systemaattisen kehitystyön painopisteistä. Ryhmän ravintoloiden asiakastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus nousivat kymmenettä vuotta perättäin ja ovat kiitettävällä tasolla. Ravintola-alan ammattilaisia palkittiin hienosta vuodesta ja erityisen hienoista onnistumisista ravintoloiden vetovoiman ja asiakaskokemuksen edistämiseksi valtakunnallisessa tapahtumassa 26. maaliskuuta 2024 Original Sokos Hotel Triplassa.

27.3.2024

Osuuskauppa PeeÄssä sai valtakunnallista tunnustusta, kun S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan parhaimmistoa palkittiin valtakunnallisessa tapahtumassa 26. maaliskuuta 2024 Original Sokos Hotel Triplassa.

S-ryhmän ravintola-alan parhaimmistoa on palkittu vuosittain jo 2000-luvun alusta alkaen. Palkitsemiset ovat tärkeä osa S-ryhmän ravintoloiden palvelukulttuurin kehittämistä sekä huippuammattilaisten sekä erinomaisten tiimien esille nostamista.

Tänä päivänä ravintolakäyntiin latautuu entistä suurempia odotuksia, ja siksi myös palvelun merkitys korostuu. Vierailun täytyy hyvän ruoan ohella tarjota puitteet iloiseen ja huolettomaan yhdessä oloon sekä hemmotelluksi tulemiseen.

 

 

VUODEN S-BOSS LÖYTYY IISALMESTA

S-ryhmän ravintoloista palkittiin tuttuun tapaan paras ravintolapäällikkö S-Boss ja paras keittiöpäällikkö S-Chef. Jo toista kertaa jaettiin henkilökohtainen tunnustus vaikuttavimmasta palveluteosta.

 • Vuoden S-Boss (ravintolapäällikkö): Kirsi Rautio, Pizza&Buffa ja Presso Prisma Iisalmi, Osuuskauppa PeeÄssä
 • Vuoden S-Chef (keittiöpäällikkö): Nico Ajanti, Amarillo Flamingo Vantaa, Sokotel Oy
 • Vuoden vaikuttavin palveluteko: Tea Kujala (ravintolapäällikkö), Elina Luoma (apulaisravintolapäällikkö) ja Joonas Saarela ( keittiöpäällikkö), Pizza & Vaasa,
  Osuuskauppa KPO

 

VUODEN RAVINTOLAMAAILMA ON KUOPIOSSA PRISMASSA

Ketjuravintoloiden ohella palkittiin nyt toistamiseen parhaat uniikki- ja franchising-ravintolat. Vuoden 2023 ykkösravintolat ovat onnistuneet erinomaisesti asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydessä sekä tuloksenteossa:

 • Vuoden hotellien ruokaravintola: Frans & Rose, Kouvola, Osuuskauppa KSO
 • Vuoden kivijalkakahvila: Coffee House, Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
 • Vuoden VENN: VENN, Lappeenranta, Etelä-Karjalan Osuuskauppa
 • Vuoden Rosso: Rosso, Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
 • Vuoden Amarillo: Amarillo, Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
 • Vuoden juomaravintola: Takatasku, Joensuu, Osuuskauppa PKO
 • Vuoden ravintolamaailma: Prisma ravintolamaailma, Kuopio, Osuuskauppa Peeässä
 • Vuoden franchising-ravintola: Hesburger Prisma Mikkola, Pori, Satakunnan Osuuskauppa

 

PALJON ONNEA S-BOSS KIRSI!

PALJON ONNEA RAVINTOLAMAAILMA PRISMA KUOPIO!

 

 

LUE LISÄÄ PALKINTOGAALASTA