S-ryhmän ravintoloiden parhaimmistoa palkittiin -Peeässäläisille valtakunnallista tunnustusta
Asiakkaiden aito kohtaaminen ja henkilökohtainen huomioiminen ovat merkittävä osa asiakaskokemusta. S-ryhmän ravintoloissa asiakaspalvelu on yksi systemaattisen kehitystyön painopisteistä. Ryhmän ravintoloiden asiakastyytyväisyys ja suositteluhalukkuus nousivat kymmenettä vuotta perättäin ja ovat kiitettävällä tasolla. Ravintola-alan ammattilaisia palkittiin hienosta vuodesta ja erityisen hienoista onnistumisista ravintoloiden vetovoiman ja asiakaskokemuksen edistämiseksi valtakunnallisessa tapahtumassa 26. maaliskuuta 2024 Original Sokos Hotel Triplassa.
Osuuskauppa PeeÄssä sai valtakunnallista tunnustusta, kun S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan parhaimmistoa palkittiin valtakunnallisessa tapahtumassa 26. maaliskuuta 2024 Original Sokos Hotel Triplassa.S-ryhmän ravintola-alan parhaimmistoa on palkittu vuosittain jo 2000-luvun alusta alkaen. Palkitsemiset ovat tärkeä osa S-ryhmän ravintoloiden palvelukulttuurin kehittämistä sekä huippuammattilaisten sekä erinomaisten tiimien esille nostamista.Tänä päivänä ravintolakäyntiin latautuu entistä suurempia odotuksia, ja siksi myös palvelun merkitys korostuu. Vierailun täytyy hyvän ruoan ohella tarjota puitteet iloiseen ja huolettomaan yhdessä oloon sekä hemmotelluksi tulemiseen.
VUODEN S-BOSS LÖYTYY IISALMESTA
S-ryhmän ravintoloista palkittiin tuttuun tapaan paras ravintolapäällikkö S-Boss ja paras keittiöpäällikkö S-Chef. Jo toista kertaa jaettiin henkilökohtainen tunnustus vaikuttavimmasta palveluteosta.
Vuoden S-Boss (ravintolapäällikkö): Kirsi Rautio, Pizza&Buffa ja Presso Prisma Iisalmi, Osuuskauppa PeeÄssä
Vuoden S-Chef (keittiöpäällikkö): Nico Ajanti, Amarillo Flamingo Vantaa, Sokotel Oy
Vuoden vaikuttavin palveluteko: Tea Kujala (ravintolapäällikkö), Elina Luoma (apulaisravintolapäällikkö) ja Joonas Saarela ( keittiöpäällikkö), Pizza & Vaasa,Osuuskauppa KPO
VUODEN RAVINTOLAMAAILMA ON KUOPIOSSA PRISMASSA
Ketjuravintoloiden ohella palkittiin nyt toistamiseen parhaat uniikki- ja franchising-ravintolat. Vuoden 2023 ykkösravintolat ovat onnistuneet erinomaisesti asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydessä sekä tuloksenteossa:
Vuoden hotellien ruokaravintola: Frans & Rose, Kouvola, Osuuskauppa KSO
Vuoden kivijalkakahvila: Coffee House, Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
Vuoden VENN: VENN, Lappeenranta, Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Vuoden Rosso: Rosso, Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
Vuoden Amarillo: Amarillo, Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
Vuoden juomaravintola: Takatasku, Joensuu, Osuuskauppa PKO
Vuoden ravintolamaailma: Prisma ravintolamaailma, Kuopio, Osuuskauppa Peeässä
Vuoden franchising-ravintola: Hesburger Prisma Mikkola, Pori, Satakunnan Osuuskauppa