Kuopion Amarillon yhteyteen aukeaa Feel Vegas -peliklubi


18.10.2016

Tammikuussa 2017 Kuopioon aukeaa Feel Vegas -peliklubi, jossa uuden Veikkaus-peliyhtiön monipuolinen rahapeli- ja viihdetarjonta yhdistyvät Osuuskauppa PeeÄssän ravintolapalveluiden kanssa. Peliklubi tulee sijaitsemaan ravintola Amarillon tiloissa ja yhteydessä Kirjastokadulla. Klubi tulee työllistämään noin 20 pelialan ammattilaista, joista reilut kymmenen rekrytoidaan uusina työntekijöinä. Feel Vegas -klubin rahapelivalikoima tulee koostumaan kotimaisista ja ulkomaisista raha-automaateista, ammattitaitoisten pelinhoitajien pyörittämistä pöytäpeleistä sekä livepokerista. Klubilla järjestetään myös viihdetapahtumia.

Amarillo uudistuu samalla

Rossot ja Fransmannit yhdessä Amarillojen kanssa muodostavat S-Ryhmän ravintoloiden valtakunnallisesti tunnetuimman kolmikon. Rossot ja Fransmannit ovat jo aiemmin kokeneet uudistukset ja nyt on tullut aika viedä myös Amarilloja uusille urille. Ensimmäinen uuden ajan Amarillo aukeaa Kuopiossa tammikuussa ja sen tavoitteena on tarjota entistä mieleenpainuvampia kokemuksia täysin uudenlaisessa kokonaisuudessa. Muutoksen yhteydessä ravintolan tilankäyttöä tehostetaan ja tila remontoidaan vastaamaan paremmin nykymarkkinaa sekä palvelemaan paremmin uutta entistä vetovoimaisempaa sisältöä.

Muutoksella ei ole vaikutuksia Amarillon henkilöstömääriin.

-On mahtavaa, että pääsemme tuomaan Kuopion ravintolamarkkinaan aivan uudenlaista palvelutarjoomaa! Saamme tarjota samalla sekä ensimmäisen uuden konseptin Amarillon, että Ray:n mukaantulon myötä rutkasti uutta sisältöä asiakkaillemme, muotoilee Osuuskauppa PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen.

– On hienoa päästä luomaan jotain aivan uutta yhteistyössä ravintolakumppani PeeÄssän kanssa. Tulemme rakentamaan Kuopion Feel Vegas -peliklubin savolaiseen makuun sopivaksi, hymyilee RAY:n palvelupäällikkö Juha Krats.

Uuden Veikkauksen ensimmäinen Feel Vegas

Kuopion lisäksi Feel Vegas -klubeja avataan parin vuoden sisällä myös muihin Suomen isoimpiin kaupunkeihin. Tällä hetkellä Suomessa on neljä Feel Vegas -peliklubia; kaksi Espoossa, yksi Jyväskylässä ja yksi Rovaniemellä. Jokainen klubi on ilmeeltään erilainen, sillä niiden sisustus on suunniteltu yhteistyössä paikallisen kumppanin sekä asiakkaiden kanssa.

RAY:n, Fintoton ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistyvät 1.1.2017. Silloin aloittaa toimintansa uusi Veikkaus-niminen rahapeliyhtiö, joka tarjoaa viihdyttävän ja luotettavan rahapelitarjonnan kautta huvia ja hyötyä. Uusi Veikkaus tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään kaikille Suomessa asuville.

Kuopion peliklubi on ensimmäinen Feel Vegas, jonka avaa uusi Veikkaus-peliyhtiö.