Break Sokos Hotel Tahkon ensimmäiset uudet huoneet valmistuivat


27.9.2023

Tahkon matkailukeskuksessa sijaitsevan Break Sokos Hotel Tahkon uudistustöiden  ensimmäinen vaihe on valmis.  Päärakennuksen hotellihuoneet sekä kokous-, juhla- ja tapahtumatilat ovat saaneet uudistuksessa täysin uuden ilmeen. Ravintola Hillsiden uusi ilme valmistuu syksyn aikana, ravintola on jo avoinna asiakkaille.

 

Uudistetut huoneet ovat nyt asiakkaiden käytössä

Päärakennuksen huoneet saivat uudistuksessa tyylikkään, luonnonläheisen ja väritykseltään kauniin ilmeen. Materiaalit ja kalusteet ovat vastuullisuusajattelun mukaisesti pitkäikäisiksi tarkoitettuja. Tarjolla on Standard- ja Superior-luokan huoneita sekä kuuden hengen parvellisia huoneita. Osassa kolmannen kerroksen huoneista on oma parveke, joista avautuu hieno näkymä Tahkon rinnemaisemaan.

”Luonnonläheisyys, vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat merkittävä osa Tahkon tarinaa. Break Sokos Hotel Tahkon sisustuksessa halusimme korostaa juuri tämän alueen ainutlaatuisuutta ja sen puhdasta, raikasta luontoa. Break Sokos Hotel Tahko tarjoaa uudistuksen myötä laatua, huolettomuutta ja uudenlaista arjen luksusta vierailleen, talon kaikissa tiloissa”, kertoo sisustussuunnittelusta vastaavan Visionary Design Partners Helsingin suunnittelija Jaana Ekman.

Ravintola Hillside on avautunut

Aulakerroksen Ravintola Hillsiden uusi ilme valmistuu syksyn aikana. Ravintolasta tulee olohuonemainen kohtaamispaikka niin Tahkon kylällä liikkuville kuin hotellivieraille. Luonnonmukaiset materiaalit ja viihtyisät sohvaryhmät luovat tilaan kodikasta tunnelmaa. Isoista ikkunoista voi katsella kylän elämää, toisaalta ikkunat houkuttavat ohikulkijat sisään ravintolan viihtyisään tunnelmaan.

Lapset on huomioitu ravintolatiloihin sijoittuvalla uudella Onni Oravan leikkihuoneella. Leikkihuoneessa on lattiasta kattoon ulottuva hauska kiipeily- ja leikkiteline.

Osuuskauppa PeeÄssän operoima Break Sokos Hotel Tahko uudistuu täysin vuosien 2023–2024 aikana. Ensimmäisessä vaiheessa uudistettiin päärakennuksen kaikki tilat. Toisessa vaiheessa hotellin vanha osa puretaan ja tilalle rakennetaan uusi hotellisiipi. Vanhan osan purkutyöt alkavat lokakuussa, ja uudisrakennus valmistuu loppuvuonna 2024.

 

Lisätietoja: Anna Hämäläinen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Tahko, puh. 044 7197 965, anna.hamalainen@sok.fi

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee Tahkon matkailukeskuksen sydämessä, rinnemaiseman juurella.  Hotellissa on 120 huonetta, kolme ravintolaa ja viisi kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa. Hophaus Tahko on valittu Suomen 10 parhaan baarin joukkoon, ravintola Hillsidea luotsaa Chef Rôtisseur Hannu Pöyhönen.

Hotellilla on Green Key- ja Sustainable Travel Finland -ympäristötunnukset merkkinä hotellin kestävän matkailun eteen tekemästä pitkäjänteisestä työstä. Tahkon matkailualueella on lisäksi STF-destinaatiotunnus. Break Sokos Hotel Tahko uudistuu täysin vuosien 2023–2024 aikana.

https://www.sokoshotels.fi/fi/tahkovuori/sokos-hotel-tahkovuori