Haemme joukkueeseemme ratkaisukeskeistä ja inhimillistä

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

Olet etsimämme joukkuepelaaja, jos olet ratkaisukeskeinen ja rohkea edelläkävijä. Sinulle ihmiset, kulttuuri ja työntekijäkokemus on ensisijaisen tärkeitä ja ymmärrät niiden merkityksen liiketoiminnalle ja asiakkaiden tyytyväisyydelle.

Henkilöstöjohtajana olet mukana kehittämässä henkilöstö- ja asiakastyötämme vastaamaan asiakkaidemme ja liiketoimintamme tarpeita. Olet kannustava ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio kohti yhteisiä tavoitteita. Sinulla on kehittämiskykyä asiakaslähtöisiin ratkaisuihin ja määrätietoista sekä pitkäjänteistä työskentelykykyä. Onnistuaksesi tehtävässä on tärkeää, että sinulla on ihmisiä arvostava elämänasenne.

Tehtävässä olet toimitusjohtajan sparraaja, liiketoiminnan kumppani ja johtoryhmässä vahva vaikuttaja ihmisiin ja kulttuuriin liittyvissä asioissa.

Henkilöstöjohtajana varmistat ja tuet Osuuskauppa PeeÄssän strategisten tavoitteiden toteutumista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutumista PeeÄssän talousalueelle.

Odotamme sinulta monipuolista työelämän tuntemusta ja osoitettua monipuolista henkilöstöjohtajan kokemusta palveluliiketoiminnoista. Kokemus liiketoimintavastuusta on sinulle eduksi.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän Pohjois-Savossa ja koko S-ryhmässä, osaavan ja innostuneen sekä kehittämisorientoituneen työyhteisön.

 


 

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään oheisen linkin kautta 14.9.2022 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten tiistaina 6.9 klo 13-15 ja maanantaina 12.9 klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

HAE TEHTÄVÄÄ

 


 

Osuuskauppa PeeÄssä on maakunnallinen palveluyritys Pohjois-Savossa ja yksi maakuntamme suurimmista yrityksistä, joka täyttää ensi vuonna 120 vuotta. PeeÄssä on osuustoiminnallinen yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli asiakasomistajat. Asiakasomistajia meillä on jo yli 122 000. Tehtävänämme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. PeeÄssä harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemuskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa 19 kunnan alueella. Toimialueellamme on 80 toimipaikkaa, työllistämme n. 2000 henkilöä ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 yli 630M€. Toiminnallaan PeeÄssä pyrkii rakentamaan jäsentensä ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Paikallisuus ja maakunnan kehittäminen on PeeÄssälle tärkeä asia ja arvojen mukainen toiminta tulee näkyä kaikessa toiminnassa: johtamisessa, asiakaspalvelussa sekä yhteistyössä.