Tutustu ja tienaa -harjoittelu

Tutustu työelämään ja tienaa jakso meillä PeeÄssässä on hieno mahdollisuus tutustua asiakaspalvelutyöhön saada ensimmäisiä työkokemuksia ja omaa palkkaa. Pääset tekemään toimipaikkojemme työtehtäviä ja työskentelet kivojen työkavereiden kanssa. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin.

Kyseessä on kahden viikon mittainen (kymmenen työpäivää) kesätyökokemus nuorille. Harjoittelu sijoitetaan 1.6. – 31.8. väliselle ajalle. Työpäivät ovat arkipäiviä, maanantaista perjantaihin ja työaika sijoittuu klo 8-18 välillä. Työtä tehdään 6 tuntia päivässä. Palkka kahden viikon jaksolta on 375 € vuonna 2021.

Kenelle: peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville 14-17 vuotiaille nuorille. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää samana vuonna 14 vuotta. Olennaista on, että et vielä opiskele ammattiin eikä sinulla ole tutkintoa. Kaikille nuorille, jotka eivät aiemmin ole tutustuneet kaupan, ravintolan tai liikennemyymälän (ABC) tehtäviin. Esim. jos olet ollut jo kaupan tehtävissä, voit tänä kesänä hakea ravintolaan tai ABC:lle.

 

Meillä PeeÄssässä kesän 2021 Tutustu työelämään ja tienaa haku avautuu maaliskuussa. Ennakkoon voit suorittaa S-ryhmän harkkapassin tästä linkistä

Hakuun pääsee silloin TÄSTÄ. (haku aukeaa maaliskuussa)